Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Pi Health Kft. (továbbiakban: Adatkezelő), a pilates.sport.hu honlap tulajdonosa (továbbiakban: honlap) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és egyéb kapcsolódó szolgáltatások (hírlevél-küldés) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a Honlapon kezelt személyes adatait. Az adatkezelő címe: Pi Health Kft., 2120, Dunakeszi, Vadász u. 57. Az adatkezelő neve: Jancsó Veronika. Az adatkezelő elérhetősége: tel.: +36 20 959 0714 e-mail: info@pilates.sport.hu.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. Az érintettek köre: regisztrált felhasználók A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email). Az adatgyűjtés célja: hírlevél-küldés és egyéb kapcsolódó marketing szolgáltatások.

Az Adatkezelő harmadik fél részére semmilyen célból sem ad el, ill. kölcsönöz személyes információkat. Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok határozatlan ideig az adatkezelőnél maradnak. A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél – tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, – személyes adatainak helyesbítését, – személyes adatainak törlését vagy zárolását. A honlap használatából eredő kockázatot a felhasználó viseli. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat. A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.