fbpx Skip to main content

5 ok, hogy miért járj nyáron is pilates órára

Közzétette: 2018-06-12Pilates

5 ok, hogy miért járj nyáron is pilates órára

1. Ha szeretsz rendszeresen mozogni, de a hőség visszatart attól, hogy kemény kardio órákon vegyél részt, vagy a 30°C-ban fusd végig a margitszigeti körödet, akkor a pilates tökéletes megoldás lesz az izmaid átmozgatására.

2. A pilates gyakorlatok, annak ellenére, hogy időnként lassú és precíz feladatsorokra épülnek, nem nyugdíjas tornát jelentenek. Ha így gondolod, akkor itt az ideje, hogy a saját bőrödön tapasztald meg, milyen keményen dolgoznak az izmok egy pilates óra során!

3. Kétségtelen, hogy nem kell ugrálnod, futnod, súlyzókat emelgetned, de aktívan kell használnod azokat a mélyizmaidat, amelyeket bekapcsolnak az egyes gyakorlatok. A pilates alapos munkát végez: ha jól végzed az egyes gyakorlatokat, akkor a szépen kivitelezett mozgásoknak köszönhetően a mélyizmok aktívan dolgoznak, így egy idő után, feszes izmaid, szép tartásod, és acélos tested lesz.

4. Nyáron a pilates könnyen hozzásegít ahhoz a kis pluszhoz, amitől a strandon jól mutatsz majd. Ugyanis a megerősödött hátizmaidnak köszönhetően egyenes tartásod lesz, ez pedig magabiztos fellépést kölcsönöz majd.

5. A gyakorlatok között találsz olyanokat is, amelyek egy-egy testrészre koncentrálnak, így ha szeretnél laposabb hasat vagy formásabb feneket, akkor célzottan ezekre a részekre is dolgozhatsz.

Call Now Button