fbpx Skip to main content

A Gymstick 8 előnye

Közzétette: 2017-04-10Gymstick, Pilates

A gymstick a világ több mint 45 országában örvend óriási népszerűségnek. Ez a tornaeszköz olyan mozdulatsorokat tesz lehetővé, melyek az ellenállásnak köszönhetően egyidejűleg edzik a felsőtestet, a mély izmokat és a lábizmokat is. A gymstick segítségével végezhető, több mint 150 gyakorlat biztosítja, hogy soha ne unjunk rá az edzésre! Cikkünkben bemutatjuk a gymstick 8 legnagyobb előnyét!

Minden apró izmot megmozgat!

A gymstick a gumikötélnek köszönhetően folyamatosan változó ellenállást biztosít. A gyakorlatok végzése közben érezhetjük, hogy az egész izomzatunk dolgozik. Ez az ellenállás biztosítja az összetett edzést, mely egy izmot sem hagy pihenni.

Kiválóan kombinálható más edzésmódszerekkel!

Ugyan minden izmot megdolgoztat, a gymstick használata mégsem csak azoknak ajánlott, akik tökéletes izmokat szeretnének. Az eszköz fejleszti az állóképességet, javítja a koordinációt és az egyensúlyérzéket, stabilizálja a gerincet és az ízületeket és növeli az erőnlétet. Futás, kerékpározás vagy úszás után is remek edzés-kiegészítő.

Gyors eredményeket biztosít!

A gymstick hatására a test minden izomcsoportja látványosan reagál, méghozzá viszonylag rövid idő alatt. Azok, akik rendszeresen használják, már néhány hét után észrevehetik az első eredményeket: szebb lesz a tartásuk, karcsúbb a testük és sokkal energikusabbak lesznek.

Nincs több hát- és derékfájdalom!

Mint már említettük, a gymstick a mély izmokat is erősíti. Ennek köszönhetően segítséget nyújt a hát- vagy derékfájás esetén is. Rendszeres edzés mellett a gerinc és az ízületek stabilizálásáért felelős izomcsoportok megerősödnek, így a fájdalom is csökken, idővel pedig akár teljesen meg is szűnhet.

Viszlát, felesleges kilók!

A gymstick hatékony a zsírégetésben is, így feszesíti az izmokat, karcsúsítja a derekat és javítja a testtartást is.

Csak úgy égeti a kalóriákat!

Az egész izomzat együttes terhelése azt eredményezi, hogy rengeteg kalóriát elhasználunk egy edzés alatt. Ezáltal gyorsan és eredményesen csökkenthető a testsúly.

Javítja az állóképességet

A gymstick edzések kiválóan fejlesztik az állóképességet. A terhelés a szív és az érrendszer optimális igénybevételéhez vezet, ez által pedig jelentősen javítja az erőnlétet. Érdekesség, hogy a skandináv országokban a gymstick edzés a jégkorong tréningek elengedhetetlen eleme.

Fokozza a vitalitást

A rendszeres, komplex edzések az általános vitalitás és egészség javulásához vezetnek. Ez nem csak a sportolók számára fontos, hiszen a jó életenergiát a mindennapjainkban is kamatoztatni tudjuk.

Call Now Button