fbpx Skip to main content

Online csoportos óra, hétfő 17:00

Szia,

engedd meg, hogy pár hasznos infót megosszak veled az órákkal kapcsolatban:

  • az órákra itt tudsz jelentkezni, amelyik óra itt megjelenik, azt megtartom. Ha valami miatt nem jelenik meg egy alkalom, akkor valószínűleg tanfolyamon vagyok, vagy valami elfoglaltság miatt nem lesz az aznapi óra megtartva.
  • jelentkezés után küldök neked egy kérdőívet, amire a számlázáshoz, és a számodra leghasznosabb program összeállításához van szükségem, hogy jól tudjunk együttműködni.
  • a következő lépésben küldöm neked a számlát, amit átutalással tudsz rendezni (amennyiben nem beszélünk meg mást, először egy alkalomról, és miután kipróbáltad az órát, megbeszéljük a továbbiakat).
  • Az óra előtt fél-2 órával küldöm a linket, amin be tudsz jelentkezni az online órára.
  • Google Meet-en tartjuk az órát, ami nem igényel különösebb számítógépes ismeretet. Rákattintasz az aznapi linkre, én beengedlek az órára, és onnantól csak arra kell figyelned, hogy a kamerád be legyen kapcsolva.
  • A kamerád úgy állítsd légy szíves, hogy a matracot lássam. Lehetőleg az egészet. Te a matracon leszel, így látni foglak, és tudok segíteni korrigálni, hogy jól végezd a gyakorlatokat, és a legtöbbet hozzuk ki az aznapi óráról.
  • Kényelmes ruha ajánlott, amiben jól érzed magad, cipő nem szükséges.

Az online-ra meghirdetett órákat online tartom, így bárhol vagyunk óriási előny, hogy be tudunk jelentkezni, de, ha van kedved, előzetes egyeztetés alapján szívesen látlak a stúdióban is.

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz, keress bátran!

Várlak szeretettel!

Jancsó Veronika

Dátum

2023 ápr 17

Időpont

17:00 - 17:55

Helyszín

online
Kategória
Jancsó Veronika

Szervező

Jancsó Veronika
Telefon
+36 20 959 0714
E-mail
info@pilates.sport.hu
QR Code
Call Now Button