fbpx Skip to main content

Miért gyere csoportos pilates órára?

Közzétette: 2023-05-01egészség, mozgás, Pilates

A csoportos Pilates óra számos előnnyel járhat az otthon videóra végzett edzésekkel szemben. Itt vannak a legfontosabb okok, hogy miért jó részt venni csoportos Pilates órákon:

  1. Motiváció: A csoportos Pilates órákon való részvétel lehetőséget nyújt arra, hogy motiváljuk egymást. Az órákon az instruktor vezeti az edzést, így mindenkinek egyértelmű a feladatok végrehajtása és az elvárások. Az együtt végzett munka inspiráló lehet, és segíthet abban, hogy kitartóbbak legyünk az edzés során.
  2. Jobb formatervezés: Az órák során az instruktorok előre megtervezik az edzést, és segítenek a helyes testtartás és a helyes légzési technika elsajátításában. Emellett az instruktor figyel arra, hogy az egyes gyakorlatokat mindenki megfelelően végezze el, és segít korrigálni az esetleges hibákat.
  3. Szociális kapcsolatok: A csoportos órákon való részvétel lehetőséget nyújt arra, hogy új embereket ismerjünk meg és szociális kapcsolatokat építsünk. Az órák közben lehetőségünk van beszélgetni a többi résztvevővel, így könnyen kialakulhatnak barátságok. Én speciel tervezek órán kívüli közös programokat, hogy lehetőségünk legyen jobban megismerni egymást, mert óra közben erre nem nagyon van lehetőség.
  4. Sokoldalúság: A csoportos Pilates órák változatosabbak lehetnek, mint az otthoni edzések, mivel az instruktorok általában többféle gyakorlatot is beépítenek az edzésekbe. Ez segíthet abban, hogy az edzések ne váljanak unalmassá és monotonná.
  5. Gazdaságosabb: Az egyéni Pilates edzések általában magasabb árúak lehetnek, míg a csoportos órák olcsóbbak. A csoportos órákon való részvétel lehetőséget nyújt arra, hogy minőségi edzéseket vegyünk igénybe.

Összességében a csoportos Pilates órákon való részvétel számos előnnyel járhat, amelyek közül az egyik legfontosabb az, hogy motiválóbb és sokoldalúbb lehet, mint az egyéni edzések. A csoportos órákon való részvétel lehetőséget nyújthat arra, hogy jobban elsajátítsuk a helyes testtartást és a helyes légzési technikát, valamint hogy új embereket ismerjünk meg.

Call Now Button